<- Til bloggen

Black AntCorporalenHollenderInnanteKaoleenaKimMarogMetallurgenPeterSaulius
SkillzSveinmainSvenTakrasVegard

Black Ant


Disponent av Spill-loftet, PGs varmeste og største faste spill-lokale som tåler hele 3 bord. Kan vel trygt si at han er mer en spiller enn en regelleser. Men han er god til å påpeke regelfeil forklart av andre. Gir ofte tøff motstand i tyngre spill og er PGs suverene Dominionspiller. Er vel også den i PG som har lagt ned flest Veto mot å spille enkelte spill. Vet hva han liker, og selvsagt mestrer. Et stabilt og hyggelig innslag som stort sett møter opp hver mandag!

Anbefaler: Dominion!
Navn: Svein
Nasjonalitet: Norsk
Funksjon: Ledelse

Corporalen


Friluftsmann, fluefisker, fluebinder, fotojeger, buejeger og hundemann... Jo, lista over hobbyer Corporalen har er lang, men han klarer også presse inn brettspillmandager i en ellers travel hverdag så ofte han kan. Nykommer i brettspillverden, liker det meste men holder en ekstra knapp på fantasy-spill. Innehaver av den lune og store Kaserna ofte med god servering.

Sist spilte spill:

Anbefaler: Fire and Axe: A Viking Saga!
Navn: Hans Olav
Nasjonalitet: Innfødt

Hollender


En av klubbens mer engasjerte spillere som også disponerer et svært varmt spillelokale i sitt eget hjem. Hollender er overraskende nok ikke av norsk opprinnelse, men kommer fra den nordlige delen av Nederland. Mange av spillene på PGs meny innehar nederlandske titler, og mange av disse titlene er å finne i Hollenders private lille spillsamling. Man trenger ikke regelbøker når Hollender er tilstede, han er en levende regelbok.

Sist spilte spill:

Anbefaler: Caylus!
Navn: Joan
Nasjonalitet: Nederland
Funksjon: Ledelse

Innante


Utvandra Erfjordbu som er i eksil på Strandalandet grunna den store kjærleiken. Likar det meste av spel, noko som er naudsynt sidan han for det meste spelar ukjente spel kvar gong han møter opp. Dette mest fordi han møter alt for sjeldan, noko hans engasjement i Strands svar på Stortinget må ta ein del av skulda for. Han er sjøverklært gladnerd som til dagleg arbeider med IT som kommunearbeidar.

Navn: Birger
Nasjonalitet: Erfjordbuar

Kaoleena


Den mest aktive kvinnelige (og faktisk eneste faste) kvinnen i PG, har stor glede i handelsspill rundt middelhavet og tema som er fantasy eller 1200-tallet. Også dels innehaver av Marogs Rike, hvor de tilbyr et langt bord med mye plass til spilling.

Sist spilte spill:

Anbefaler: Thunderstone!
Navn: Katrine
Nasjonalitet: Innfødt

Kim


Ferdamannen som reiser helt fra Skien til PG, elsker spill med bløffing og lureri og reiser trofast over fjorden fra Stavanger til Strandalandet for å overvære en av våre flotte spillekvelder.

Anbefaler: Age of Gods!
Navn: Kim
Nasjonalitet: Norlænning

Marog


Når World of Warcraft ikke lenger gir den følelsen det en gang gav så er det helt naturlig å oppgradere til brettspill. Marog har nylig funnet ut av dette og har latt seg frelse av brettspillenes verden. Hvis du slenger på J.R.R. Tolkiens Midgard-verden som tema på spill så kjenner han til alle detaljene før har tatt av emballasjen på spillet.

Sist spilte spill:

Anbefaler: Lancaster!
Navn: Wouter
Nasjonalitet: Mordor

Metallurgen


Rekruttert gjennom Stålverket og brakt til PG for å kunne knuse sjefen sin i alle slags brettspill. Vil lojaliteten lige ved arbeidsplass eller vil den være helt slett? Det lønner seg å være venn med Metallurgen, da fiender blir slått hardt ned på, og vinnerinnstinktet hans kommer frem.

Navn: Håkon
Nasjonalitet: Sørlending

Peter


Vårt eneste medlem från Kalmar viser enorme analytiske evner. Men er også kjent for begrepet analyse-paralyse, hvor alt går i stå, og planen stopper opp. Taktiske spill hvor tilfeldigheter ikke spiller inn er helt i Peters bane. Peter kan virkelig more seg over spill, enten det gjelder tap eller vinn, og det er en virkelig herlig egenskap å ha i klubben.

Anbefaler: Neuroshima Hex!
Navn: Peter
Nasjonalitet: Svensk

Saulius


Når en regel er fortalt, er Saulius den som passer på at den blir fulgt. Ingen får anledning til å jukse eller glemme seg unna, da kommer nemlig en hyggelig påminnelse fra vår baltiske venn. Godt humør tar han nemlig alltid med seg, og passer utrolig nok godt med hans bestemte talemåte. Dette er ingen feinschmecker, med hender fra solid og fysisk arbeid og latter som brummer godt mellom veggene. Når Saulius er med er det alltid godt humør.

Anbefaler: Vikings!
Navn: Saulius
Nasjonalitet: Litausk
Funksjon: Trofast

Skillz


Takras har lokket til seg flere og flere sørlendinger, denne gangen også en fra Justvik, en ekte Justviking! Pass deg for Skillz, han blir nemlig ikke kalt Skillz uten grunn. Spillets regler går rett inn, og han utnytter hver krinkel og krok så godt han kan!

Navn: Nils
Nasjonalitet: Justviking

Sveinmain


Du skal lete lenge etter en som har en slik innlevelse i spill som Sveinmain. Enten det er store eller små spill, dette er mannen som er selve definisjonen som god vinner og god taper. Han er ansvarlig for selveste Grotten, spillokalet som blir virkelig spennende å være i under kalde dager. Grotten ha en flott spillmeny og er et kjempelokale for klubbens medlemmer. Siden det finnes flere Svein i klubben, er det Sveinmain som er main Svein.

Sist spilte spill:

Anbefaler: Vabanque!
Navn: Svein
Nasjonalitet: Trønder
Funksjon: Ledelse

Sven


Tap og vinn med samme sinn er vel ikke Svens varemerke. Seiersgleden er stor som alltid, mens tapene kan sitte i lenge. Kommer godt men sjelden på spillsamlinger og er et lyst innslag i PG når han dukker opp. Spillene bør heller ikke inneholde for mange parametre. Marerittet for han er å spille Australia i dunkel belysning sent på kvelden. Tar heller 5 enkle forretter, og stemningsspill en et tung-fordøyelig et.

Anbefaler: Royal Turf!
Navn: Sven
Nasjonalitet: Innfødt

Takras


Om klubben trenger et kamera, så har Takras det tilgjengelig på mobilen sin. Han er teknogeek og elsker å filme eller timelapse spillene. Mange av videoene vi har på Youtube er fra hans enestående telefon. Om noen trenger å lære seg reglene på nytt i spill er det bare å bli med på de som Takras er med på, da de aller fleste spillene er helt nye. Kallenavnet har han fra sin tidligere tilstand før han ble medlem i PG, og stammer fra en feiluttalelse av navnet Thrakhath.

Sist spilte spill:

Anbefaler: Vikings!
Navn: André
Nasjonalitet: Justviking
Funksjon: Webansvarlig

Vegard


Vegard er synonym med grotter og drager. Nevner du spill som Munchkin eller Dungeons & Dragons sitter han klar like etter. Han er en taktikker uten like, og overrasker ofte i de allsidige spillene han lærer seg å mestre. Dette er ikke en person du dolker i ryggen, da får du gjerne dolken tilbake senere i spillet. Han har god opplæring fra Munchkin på det området.

Anbefaler: Dungeons and Dragons!
Navn: Vegard
Nasjonalitet: Innfødt